23948sdkhjf

Elektronikvirksomhederne vender tilbage til Elmia

På Elmia-messen får elektronikbranchen en mere fremtrædende plads. Blandt årets udstillere findes flere elektronikvirksomheder, der er på messen for første gang, mens andre gør comeback efter nogle års fravær.
Når Elmia åbner i morgen tirsdag den 11. september, vil de besøgende blive mødt af et stort antal elektronikvirksomheder. En af dem er Flextronics, der efter nogle års fravær gør comeback på den svenske underleverandørmesse.

- Vi laver et nyt indtog i Sverige. Fra for det meste at have arbejdet globalt, agerer vi nu mere på de lokale og regionale markeder – og så må man være til stede på Elmia Subcontractor, siger Mattias Lindhe.

Han er ansvarlig for Special Business Solutions i Flextronics, som sælger design, produktion, logistik og eftermarkedstjenester inden for elektronikbranchen.

En kollega i branchen er Norautron AB, som heller ikke har været på Elmia i nogle år:

- Da vi ikke var med, mærkede vi, at Elmia Subcontractor er et vigtigt forum at være på. I stort set alle industrier er der jo behov for elektronikløsninger, og på Elmia når vi en bred masse, forklarer salgschef Lennart Melin.

I lighed med tidligere år er Elmia Subcontractor i år totalt udsolgt. Messen, der slutter fredag den 14. november, har i alt 1.200 udstillere.

Kilde: Elmia Subtractor - http://www.elmia.se/subcontractor

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064