23948sdkhjf

Vækstpris til Logimatic

Virksomheden og Grimur Lund blev hædret ved den nordjyske finale i Ernst & Youngs vækstskaberkonkurrence Entrepreneur Of The Year.
Grimur Lund er Nordjyllands dygtigste vækstskaber. Det blev slået fast, da Ernst & Young kårede Grimur Lund og Logimatic Holding A/S som vinder af den nordjyske regionskåring i vækstskaberkonkurrencen Entrepreneur Of The Year.

Logimatic Holding A/S driver i alt tre selskaber: Logimatic Engineering A/S, der yder rådgivning inden for maritim og industriel automation, Logimatic Industrial Data Systems A/S, der udvikler og sælger Data Warehouse Managementsystemet Logia til industrielle kunder og Logimatic Software A/S, der er det største af de tre selskaber, som udvikler og leverer forretningsspecifikke IT løsninger især ERP-systemer til skibsværfter.

Logimatic Software A/S blev etableret i 1987, da en gruppe ingeniører, der i blandt Grimur Lund, i forbindelse med lukningen af Aalborg Værft besluttede sig for at etablere en virksomhed med fokus på maritim el og automation. Virksomheden er ”født” global, og 90 % af omsætningen stammer fra salg i udlandet.

Det oprindelige forretningskoncept blev hurtigt udvidet med udvikling af nichebetonede it-løsninger, og den vigtigste niche blev udvikling og levering af ERP-systemet MARS, der er skræddersyet til skibsbygning. 15 år senere blev Grimur Lund udnævnt til administrerende direktør og har siden stået i spidsen for virksomheden.

- Der er tale om en entrepreneur, som har fundet og udnyttet potentialet i den niche, hvor virksomheden befinder sig. Det er en virksomhed med vokseværk, og som formår at sælge sit produkt på trods af op- og nedture i markedet.

Grimur Lund betegnes som en mand, der tænker stort og har den fornødne handlekraft til at føre sine ideer ud i livet. Selv siger han, at den succes, som virksomheden har opnået, skyldes en samlet indsats fra ledelsesgruppe og medarbejdere.

Med i opløbet om at blive Nordjyllands bedste vækstskaber var Hydra tech A/S, Pipers Teglværker A/S, Vestergaard Marine Service A/S og Freja Transport og Logistics A/S.

Der kåres vindere i regionerne København, Sjælland, Fyn, Syd- og Sønderjylland, Midtjylland og Nordjylland, inden den samlede vinder findes ved landskåringen i Bella Center den 27. november.

Kilde: Ernst & Young - http://www.ey.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078