23948sdkhjf

Foss hædret med designpris

Foss A/S har gjort sig bemærket på deres produktdesign, og Dansk Design Center hædrer derfor virksomheden under uddelingen af Den Danske Designpris 2008/2009.
OenoFoss fra Foss A/S blev vinder af den Danske Design pris 2008/2009, da kronprins Frederik onsdag overrakte priserne i Dansk Design Center.

Juryen sagde:
- OenoFoss er en innovativ løsning, som åbner nye muligheder og markeder for vinbranchen. Et design til hurtig, fleksibel og kvalitetskontrollerende vinanalyse for de små og mellemstore vinproducenter. Styrken er et stærkt reduceret volumen samt fravær af flowsystem kombineret med den nyudviklede software, som har nedbragt analysetiden fra 20 til 2 minutter.

- Designet har udviklet sig fra at være en stor og pladskrævende maskine til et meget handy, bærbart og robust design. Der er en god, entydig betjening, og den digitale brugerflade er enkel. Designet har et tillidsvækkende udseende, både udenpå og indeni, er flot fra alle vinkler og gennemført i sin udførelse. Et vellykket kvalitetsprodukt, lyder det fra juryen.

Kilde: Dansk Design Center - http://www.ddc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078