23948sdkhjf

Printfabrik lytter til de varme kunder

En bestemt kundegruppe får Quicktronics til at starte op med en ny type print på fabrikken i Horsens
På produktsiden introducerer Elcon i Horsens nu aluminiumsprint produceret i Danmark, fortæller administrerende direktør i Quicktronics Group Jacob Sickmann Ransborg. Det bliver frigivet fra september måned.

Årsagen er, at et stort antal industrikunder i Tyskland og Polen, som arbejde med LED og andre lysapplikationer, skal have et materiale, der kan håndtere forskellige grader af varme på print.

- Vi har set behovet et for også at opbygge den know how i Europa med de samme materialer, som man bruge i Fjernøsten. Dermed kan vi flytte produktionen, hvis det kommer op, hvor vi ikke kan håndtere det i volumen i Horsens, siger Jacob S. Ransborg.

Læs mere: Quicktronics kopierer succesformel

Aluminiumsprint er et af flere skibe, der er sat i søen hos Elcon, siden Quicktronics overtog PCB-producenten ved årets start. Opmanding og ændringer af salgsarbejdet er blandt de tiltag, som altså nu også bliver rullet ud i printfabrikkens produktion.

Den nye type print er også en del af den større plan, Quicktronics har lagt for for printfabrikken i Horsens. De kommende år skal der investeres millioner i fabrikken. Blandt andet ser ejerne på, hvilke muligheder der er for at øge kapaciteten gennem automatisering.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093