23948sdkhjf

Kunderne har givet EMSer nyt fokus

Ensartet produktion uden større blik for kvalitet er lagt på hylden hos Danelmo i Rødovre
I takt med, at en ny strategi har betydet ændringer i produktionen hos Danelmo, har kvalitet indtaget en stadig større rolle hos EMS-virksomheden.

- Vi havde megen ensartet produktion uden større fokus på kvalitet hos slutkunderne for to år siden. Det har ændret sig, så vi nu arbejder efter helt andre standarder internt. Sporbarhed, kvalitetssikring, tilbagemeldinger og alt mulig andet, siger Danelmos administrerende direktør og ejer, Dan Kellberg Jakobsen, til Electronic Supply.

For to år siden opnåede EMS-virksomheden således certificering i henhold til J-standard 001 på personniveau. Nu læner firmaet sig så op ad J-standarden, når der bliver produceret for kunder, hvis produkter er forbundet med særlige krav.

Ikke produktion nok til certificering
Blandt denne type klienter finder man den mangeårige kunde J.K. Medico, der er flyttet ind på samme adresse som Danelmo og i tilgift har lagt al sin produktion i firmaet.

- J.K. Medico er certificeret under standard 13485, så vi producerer efter den. Men der er bare ikke kunder nok endnu til, at vi kan blive certificeret, forklarer Dan Kellberg Jakobsen og tilføjer, at man hele tiden gør mere ud af kvalitetsarbejdet.

- Men det er vigtigere for mig, at mine medarbejdere overholder standarden. For så kan vi selvfølgelig få godkendt vores virksomhed, slår han fast men medgiver, at det bliver over tid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078