23948sdkhjf

Forsvars-startup deler ud af erfaringerne

Mødet med en charmerende tysk kvinde har haft stor betydning for MyDefence Communications.
Tunge overvejelser endte i foråret 2015 med et ’ja tak’ fra dengang nystartede MyDefence Communications, da firmaet blev tilbudt at deltage ved Danish Defence and Aerospace Conference (DDAC) i Aalborg.

Beslutningen har haft afgørende betydning for det Aalborg-baserede firmas forretningsmæssige udvikling. På den gode måde. Det skriver forsvarsindustrien.dk.

Nye i kunsten at deltage på konferencer fik MyDefence besøg ved deres stand, et cafebord med to bannere, af - en ifølge forsvarsindustrien.dks ord - charmerende tysk kvinde. Hun viste sig at være repræsentant for Airbus og Eurofighter. En ting førte til en anden, og flere kontakter og et besøg hos luftfartgiganten senere indgik partnerne en samarbejdsaftale. Dels om fremstilling og integration af teknologi. Dels fik det danske firma adgang til Airbus’ salgsnetværk og messeaktivitet.

Så selvom Eurofighter ikke blev valgt som Danmarks nye kampfly, gav et møde på en konference en anden adgang til salg og markedsføring af MyDefence' teknologi og produkter.
De første håndgribelige resultater af aftalen var internationale messer i Rotterdam i maj og Paris i juni..

MyDefence Communication er specialiseret i elektronisk krigsførelse. Firmaet har blandt andet udviklet løsninger til beskyttelse mod vejsidebomber, Counter IED løsninger
.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079