23948sdkhjf

PORTRÆT: Gymnasielæreren er blevet topchef

Brunatas nye topchef havde en fremtid som gymnasielærer foran sig. Men interessen for kvalitetssikring bragte Keld Forchhammer til Brunata
Det var egentlig med udsigt til en gerning som gymnasielærer foran sig, at Keld Forchhammer i midten af 1980’erne forlod Københavns Universitet med en uddannelse som cand.mag. i dansk og tysk.

Men det blev kun til forskellige vikarjobs på en række gymnasier, og tankerne om at gå forskervejen blev også droppet, da der ingen stillinger var at få.

I stedet var det en gammel interesse for kvalitetssikring, som nu i en alder af 64 år har bragt Keld Forchhammer til tops i den familieejede målervirksomhed Brunata A/S, hvor han er ny administrerende direktør - en virksomhed han har været i siden 1987.

- Jeg har altid synes, at kvalitetssikring var spændende, og ad bagvejen fik jeg en stilling hos entreprenørfirmaet Pihl og Søn med kvalitetssikring af offentligt byggeri, som var et lovkrav på det tidspunkt. Det var gennem der, at jeg kom i kontakt med Peter Fischer (Brunatas nuværende ejer, red.), som ansatte mig som varmeregnskabchef i Brunata, siger Keld Forchhammer.

Han lægger heller ikke skjul på, at det var udsigten til at arbejde i en stor koncern, som han fandt spændende. Brunata var dengang en del af industrikoncernen Kosan, men familien Fischer Hansen købte i starten af 1990’erne Brunata.

Læs hele historien som +Plus-artikel hos vores søstermedie Licitationen - Byggeriets Dagblad:

PORTRÆT: Magisteren er røget til tops

Artiklen er en del af temaet Portræt.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094