23948sdkhjf

Trackunit på tysk opkøb

Den nordjyske virksomhed har købt Dreyer+Timm GmbH.
- Vi styrker vores position på det europæiske marked for telematikløsninger, og Dreyer+Timm er det perfekte match for vores virksomhed. Dreyer+Timm har samlet et hold bestående af dygtige medarbejdere, opbygget stærke kunderelationer og udviklet et attraktivt udbud af produkter, forklarer Jørgen Raguse, CEO hos Trackunit Group, og fortsætter:

- De avancerede telematik-løsninger og viden supplerer vores forretning og vil gavne vores kunder i fremtiden. Tilføjelsen af Dreyer+Timm understøtter vores vision om at bibeholde vores førende position i en hastigt udviklende telematikindustri.

Dreyer + Timm GmbH vil fortsætte sit arbejde i Rotenburg i Tyskland og vil gradvist blive inkorporeret i Trackunit-brandet.

To af selskabets tre nuværende administrerende direktører fortsætter i virksomheden. Virksomhedens grundlægger og tidligere administrerende direktør, Hans-Hermann Ruschmeyer, går, som følge af transaktionen, på pension, men vil indledningsvis være involveret for at sikre en let overgang for kunderne.

- Dreyer+Timm har oplevet markant vækst i de seneste år inden for telematik-løsninger til trailere og maskiner. Vi er glade for, at vores kunder kommer til at drage fordel af denne transaktion. Det betyder, at vi sammen er i stand til at til at tage produkter og service til et helt nyt niveau. Vi ser et perfekt match mellem knowhow og markedsfokus i denne transaktion, siger Hans-Hermann Ruschmeyer, tidligere administrerende direktør hos Dreyer+Timm.

Trackunit fokuserer på at udvikle kunde-centrerede telematikløsninger til kunder med udgangspunkt i flådedata. Evnen til at udvikle nye Software-as-a-Service (SaaS) med udgangspunkt i data er selve kernen i Trackunits strategi. Med opkøbet af Dreyer+Timm overgår antallet af installerede Trackunit GSM/GPS-enheder 200.000 maskiner og køretøjer på verdensplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079