23948sdkhjf

Solgt for milliarder i marts: Gro Capital sætter nye penge i nordjysk tracking-virksomhed

Det er blot et par måneder siden, at nordjyske Trackunit blev solgt for et milliardbeløb til den britiske it-investor HG Capital.

I den forbindelse afhændede blandt andre Gro Capital deres ejerandel. Nu har de investeret i Trackunit igen. Det skriver Nordjyske.

- Vi har jo en investeringshorisont på fem til seks år, og så skal investorerne i vores fonde have deres penge retur. Nu er det en anden af vores fonde, som skyder penge i Trackunit med henblik på en ny rejse med at skabe yderligere værdi i virksomheden, siger ledende partner i Gro Capital, Lars Dybkjær, til avisen.

Ifølge Børsens oplysninger var værdien af handlen i slutningen af marts cirka 3 milliarder kroner, men ingen af parterne ønskede at udtale sig om detaljerne.

Trackunits CEO, Søren Brogaard, udtalte i forbindelse med handlen.

- Gro Capital og Goldman Sachs har været enestående partnere i de sidste fem år og hjulpet os med at styrke vores mission og udføre imod den. Vi er stolte over at have tiltrukket investeringer fra HG, som kommer til at være et vendepunkt for digitalisering af byggeri. HG's forståelse, erfaring og fokus på skalering af førende SaaS-virksomheder (software-as-a-service) giver Trackunit en kyndig partner til at konsolidere og realisere vores ambitioner i en voksende global industri, sagde Søren Brogaard.

Før milliardhandlen ejede Gro Capital 37 procent af Trackunit. Lars Dybkjær kan ikke afsløre, hvor meget investeringsselskabet nu har tegnet sig for, men det er mindre end 37 procent, lyder det fra partneren.

Hos Trackunit leverer man overvågningsløsninger i form af sensorer til flådestyring. Det er henvendt til eksempelvis udlejere af køretøjer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125