23948sdkhjf

MIR inviterer til folkefest

Alle interesserede er velkomne til at lægge vejen forbi, når MIR indvier sit nye domicil.
Robotter vil blandt andet cirkulere rundt med forplejning til receptionsgæsterne. Og der bliver taler ved stifteren af Danmarks største robotproducent, Universal Robots' CTO Esben Østergaard samt ved Odenses borgmester Anker Boye.

Det sker, når Mobile Industrial Robots på fredag kl. 14-16 i holder indvielse og reception i sit nye domicil i Odense på Emil Neckelmanns Vej 15F, 5220 Odense SØ.

Plads til at vokse videre
Efter blot to år i det nuværende domicil på Agerhatten i Odense sprængte efterspørgslen og medarbejdervæksten rammerne hos MiR, og her i 2016 venter virksomheden en medarbejdertilvækst på 40 procent. Staben tæller nu 30 medarbejdere. Derfor er virksomhedens hovedkontor nu flyttet til et større domicil på 1.200 kvadratmeter i Odense. Domicilet har yderligere udvidelsesmuligheder og ligger i Odenses nyere industriområde Tietgenbyen.

- Med flytningen tredobler vi vores hovedkontor. Dermed bliver der plads til en større udviklingsafdeling, så vi teknologisk kan bevare momentum som first mover på markedet, ligesom der er kvadratmeter nok til at skalere produktionen til at holde trit med den kraftige efterspørgsel fra hele verden, siger Thomas Visti, CEO i Mobile Industrial Robots.

Milliarder i mobile robotter
MiR har placeret sig i en førerposition på markedet for mobile robotter. Det globale marked for mobile robotter estimeres til en salgsvolumen på 20 mia. kr. i perioden 2015-2018. MiR’s omsætning i første halvår 2016 viser en fremgang på 500 procent sammenlignet med salgsvolumen i samme periode i 2015. Multinationale producenter som Gucci, Kamstrup, Linak, Flextronics og Continental er blandt brugerne af logistik-robotterne. Men også i sundheds- og ældresektoren vinder de danskudviklede mobile robotter indpas, hvor både sygehuse og plejehjem bruger MiR-robotter til at optimere arbejdsgangene. Der er med andre ord tale om både en industrirobot og om velfærdsteknologi.

Med sin succesrige opskrift på global succes viser robotproducenten MiR vejen for jobskabelse og øget eksport. Det er også blevet bemærket af politikerne. Odenses borgmester Anker Boye glæder sig over det boomende robotmiljø på Fyn med MiR som en af spydspidserne.

- MiR har på rekordtid slået hul på det globale marked for mobile robotter og tegner til at blive en særdeles stor eksportsucces. Udover at skabe gevinster hos brugerne af MiR’s robotter, så skaber MiR også en fremgang og spændende nye job her på Fyn, hvor vi jo har arbejdet målrettet i 15 år med at stimulere og udvikle et stærkt kompetencemiljø og en blomstrende robotklynge. MiR er også et resultat af den satsning, siger Anker Boye, Odense Kommune.

/he/
Læs mere om: MiR
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063