23948sdkhjf

GPV investerer igen i Danmark

Elektronikproducenten GPV tager endnu et skridt i sin store vækstplan. En ny komplet SMT-linje er på vej til elektronikfabrikken i Aars.

SMT-linjen bliver helt unik og - ifølge GPV - som den eneste i Danmark blandt andet med in-line 3D AOI. Linjen supplerer en lignende investering fra 2014, hvor GPV også installerede en ny SMT-linje på i Aars. Hermed råder fabrikken nu over to nye, indbyrdes kompatible SMT-linjer. Ligesom i 2014 er leverandøren igen Core-EMT.

- I 2014 blev det hele sat op på to en halv dag. Vi har fået så meget ud af det, at vi valgte at arbejde videre med Core-EMT, siger Bo Lybæk, CEO i GPV, til Electronic Supply og tilføjer, at der ligesom i 2014 er tale om en Yamaha, men at den nye udgave kan noget mere.

- Efter de efterretninger, jeg har, er det den eneste linje som kan det, den kan. Det er virkelig top technology, vi køber.

Forfølger vækststrategien
Tiltaget i Aars er det seneste skridt i eksekvering af den vækstplan, GPV arbejder helt skarpt efter.

- Investeringen er det seneste element i rækken af investeringer, der skal understøtte vores vækststrategi. Dette skridt følger naturligt efter at vi i 2014 tog vores nye fabrik i Bangkok, Thailand i brug og tidligere i år annoncerede, at vi vil åbne egen produktion i Mexico. Den nye fabrik i Guadalajara, Mexico forventer vi at åbne så de første leverancer finder sted i Q1 2017, udtaler bo Lybæk.

Han påpeger endvidere vigtigheden af løbende at investere og forny maskinparken for, at fastholde konkurrencedygtig produktion i Danmark. For topmoderne teknologi er en forudsætning, hvis GPV skal være med til at sikre dansk elektronikkompetence og SMT-kapacitet på top niveau.

- Vi sætter os nogle høje mål. Men jeg er overbevist om, at hvis vi stiler højt, kan vi blive endnu bedre. Det kræver udstyr der understøtter det.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078