23948sdkhjf

Fremgangsrige nordjyder i Odense

For første gang siden ledelsesrokaden sidste forår viser Seritronic flaget på elektronikmessen
Seritronic var taget fra Støvring til Odense og E-16 for – som så mange andre – at få en snak med gamle bekendtskaber og forhåbentligt kapre nye kunder. Og producenten af seriegrafiske produkter er i fin form.

I marts 2015 valgte Hans Spliid Hansen, den ene af firmaets dengang tre ejere, at gå på efterløn. Hans ejerandel overtog firmaets to øvrige grundlæggere, økonomidirektør Birgitte Helenius og salgsdirektør Hans Henrik Pedersen.

Det er dog Henning Brandt, area sales manager, og Jørgen Holst, sales coordinator, Electronic Supplys udsendte møder på messen. De to har lutter lovord at fortælle om E-16, og om hvordan det ellers går i Seritronic.

- Det går rigtig, rigtig stærkt. Vi er 12-15 procent over sidste år på samme tid, siger Henning Brandt.

- Det er et resultat af, at vi satser mere på at komme ud og blive vist, lyder en del af forklaringen.

Blandt andet er der kommet to svenske sælgere til, mens Henning Brandt selv har kontakterne i Tyskland og Benelux.

- De strategiske kunder kommer selv!
Trækplasteret på standen ved E-16 er – ud over en særdeles velbesøgt brunch – et nyt kapacitivt tastatur, Seritronic fremstiller det hele selv, og kan konstruere og producere det kapacitive kontrolpanel i forskellige materialer som polyester, polycarbonat, akryl eller glas, forklarer de herrer Brandt og Holst.

Om det er nyheden der gør det alene skal være usagt, men resultaterne af tilstedeværelsen på messen var allerede onsdag gode.

- Vi har fået en masse nye kontakter. De strategiske kunder kommer selv!, siger Jørgen Holst, som nu skal hjem og behandle de nye leads.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079