23948sdkhjf

Analytikere kritiserer William Demants kommunikation

Tre økonomiske nedjusteringer i år får nu høreapparatsproducenten William Demant til at bebude mere upræcise udmeldinger i fremtiden.
Og det er den forkerte vej at gå, mener flere analytikere, der hæfter sig ved, at William Demant har en lang historie bag sig med fejlagtige økonomiske forudsigelser med efterfølgende ned- eller opjusteringer til følge. Derfor mener Jacob Thrane, der er analytiker hos Standard & Poor's Equity Research, at kommunikationen med markedet har været forsømt hos William Demant. Det skriver RB Børsen ifølge Erhvervsbladet.

- Problemet er, at hele den her branche er præget af en ingeniørtankegang med fokus på de nye produktintroduktioner og ikke så meget på kommunikationen med markedet. Egentlig er det en skam, at den halter med kommunikationen, for de har en markedsledende produktportefølje, siger Jacob Thrane til RB Børsen.

Hos William Denmat er topchef Niels Jacobsen uenig i betragtningerne. Han understreger, at man netop i fremtiden vil nedtone præcisionen i sine udmeldinger, fordi høreapparatsbranchen er stærkt omskiftelig, og dermed giver svingningerne ikke nødvendigvis det rette billede af virksomhedens performance. I stedet vil han i fremtiden komme med mere ”begavede” udmeldinger og lade det være op til analytikerne selv at følge med i fx valutakurser, markedsvækst osv.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063