23948sdkhjf

Data Respons på opkøb

Den norske koncern køber samtlige aktier i tyske MicroDoc Computersysteme.

Det tyske teknologiselskab, som har hovedsæde i München, har over 50 specialister inden for løsninger til Iot, mobil- og netværksinfrastruktur og embedded løsninger.

- Med opkøbet styrker vi os på flere strategisk vigtige områder på én gang. Det giver os et stort løft i SW udvikling, IoT og det digitale område for virksomheden som helhed, siger Kenneth Ragnvaldsen, administrerende direktør for Data Respons, som fortsætter:

- Vi får en stærk platform i Tyskland inden for R&D-tjenester med yderligere kontorer i München, Berlin og Stuttgart. Og sidst men ikke mindst, giver det os adgang til en stærk kundeportefølje af tilbagevendende virksomhed på markeder som automotive, smart grid / smart home, bangker/forsikring, IoT og industry automation.

MicroDoc havde en omsætning på 12,5 millioner euro (93 millioner kroner) i 2015 og et driftsresultat (EBIT) på 3,0 millioner euro (22 millioner kroner).

Der er aftalt et kontant vederlag, når aftalen er gennemført på ved 10,5 millioner euro (78 millioner kroner) med et tillægsbeløb afhængigt af virksomhedens EBIT-udvikling i 2016, 2017 og 2018 (earn-out). Aftalen ventes gennemført i løbet af to uger.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094