23948sdkhjf

Terma kæmper om milliarder

Det næste halvandet årti kan det danske firma vinde salg til tocifret millliardbeløb på F-35. Men der skal lægges kræfter i
Terma har allerede hentet milliarder i ordrer på kampflyet F-35, som det danske firma også har været med til at udvikle.

De næste 10-15 år er der potentielt salg til yderligere 12 milliarder kroner at hente på leverancer til de op mod 3.000 avancerede kampfly, som ventes at blive produceret. Men det er ikke nok, at Terma selv gør sig til, lyder det fra selskabet til Børsen.

- Man får ordrer et år ad gangen, så vi kommer fremadrettet ud i konkurrence på såvel pris, leveringssikkerhed og kvalitetskrav. Det officielle Danmark kan hjælpe med at sikre, at danske virksomheder får lov at være med. Det handler om skabe opmærksomhed og lægge pres på. Hvis vi ikke holder fast og har en tæt dialog, vil andre lande gøre det, siger Steen M. Lynenskjold, koncerndirektør i Terma, til avisen.

Terma er et af 18 danske firmaer, som sammen med forsvarsminister Peter Christensen og erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen er på charmeoffensiv i USA i disse dage.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079