23948sdkhjf

Har afvist bud på B&O Play

Der var flere om buddet, da Bang & Olufsen var tæt på at blive solgt. Nu er et frasalg helt taget af bordet
B&O bliver ikke solgt nu. Det slår bestyrelsesformand Ole Andersen fast i et interview med Børsen. Efter den seneste tids tilpasninger ser selskabet nemlig ud, som det skal, lyder det.

Siden Ole Andersen i december 2014 luftede muligheden for et salg, er der sket meget med B&O. Det er blevet til frasalg af Automotive, Icepower samt Medicom. I november 2015 meddelte B&O så, at var ”en potentiel offentliggørelse af et købstilbud” på vej. Det blev som bekendt ikke til noget, om end det kinesiske selskab Sparkle Roll med rigmanden Qi Jianhong i ryggen opkøbte B&O-aktier, så kineserne nu sidder med 20 procent.

Sparkle Roll var dog ikke eneste interesserede, der var tæt på at komme med et bud på hele det danske selskab, fortæller Ole Andersen. Hvem de andre potentielle budgivere var, vil han dog ikke oplyse.

Har afvist bud
B&O står nu tilbage som en enhed med to forretningsben; Bang & Olufsen samt B&O Play.

Købsinteresse har der også været om det ene af de to; B&O Play. Men et salg har slet ikke været på tale.

- Det kunne man jo godt, men det ville jo svare til at skære begge dele af. Der er folk, der har henvendt sig, fordi de ville købe B&O Play. Men det er jo helt galimatias. Det ville ikke give mening, siger Ole Andersen til Børsen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11