23948sdkhjf

Mjølner blandt landets bedste it-arbejdspladser

Endnu en gang er softwarehuset Mjølner Informatics i Århus kåret som en af Danmarks bedste it-arbejdspladser. Det sker efter, at tusinder af it-ansatte i hele landet har vurderet deres arbejdsplads i den landsdækkende konkurrence ”IT-Branchens Bedste Arbejdspladser 2008”.
Det giver stor arbejdsglæde, når der også er plads til andet end jobbet i hverdagen. De 80 medarbejdere i softwarehuset Mjølner Informatics giver så høje karakterer til deres arbejdsplads, at den lander i top tre blandt it-branchens allerbedste steder at være ansat.

Bag konkurrencen står blandt andet Great Place To Work Institute, der har fundet landets bedste it-arbejdspladser på baggrund af grundige spørgeskemaundersøgelser. I en sammenligning af alle brancher har Mjølner Informatics samtidig fået en ottendeplads på listen over Danmarks bedste arbejdspladser.

Mjølner Informatics’ medarbejdere roser især deres arbejdsgiver for at vise forståelse og respekt for deres samlede livssituation. Virksomheden har blandt andet flekstid, hjemmearbejdspladser og en favorabel barselsordning for både mødre og fædre.

- Som far i en småbørnsfamilie er det utroligt dejligt at opleve den frihed, man får her til at passe sin familie. Det kræves ikke, at man arbejder længere end 37 timer om ugen, og der er en uhørt grad af fleksibilitet i forhold til mødetider - sådan står der i et de anonymiserede svar i rapporten om Mjølner som arbejdsplads.

Konsekvent udvikling af arbejdspladsen
Ledelsesstilen får også ros. Medarbejderne føler, de har indflydelse og frihed. ”Ledelsen lytter til, hvad man kommer med af ideer til forbedringer og handler på det”, fremhæver en ansat. En anden påpeger, at ”virksomheden i høj grad udvikles af os medarbejdere. Ledelsen er synlig og formidler strategien tilstrækkeligt til, at vi selv kan varetage implementeringen deraf. Ofte er ledelsen ikke ”nødvendig” i hverdagen - men det er i mine øjne positivt. Det er et meget uformelt miljø med plads til sparring og leg”.

Ifølge topchefen er topplaceringen i konkurrencen imponerende i lyset af den 20-årige virksomheds udvikling. Ikke mindst de senere år. Siden 2005 er Mjølner Informatics’ medarbejderstab blevet firedoblet.

- Virksomheden har gennem de sidste år gennemgået mange, grundlæggende forandringer for at understøtte den fortsatte vækst. Forrige år lavede vi grundlæggende om på hele organisationen, og jeg er derfor specielt stolt af dette års topplacering, idet den viser, at organisationsforandringen er lykkedes godt, siger Jørgen Lindskov Knudsen.

Kilde: Mjølner Informatics - http://www.mjolner.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095