23948sdkhjf

Indisk eksporteventyr for Crysberg

Den nordsjællandske specialist i industriel elektronik vinder pris for succes under varme himmelstrøg
Crysberg har succes i Indien. Her er det lykkedes firmaet fra Kvistgård ved Helsingør at få kontrakt med en af de største indiske spillere på markedet om at afsætte Crysbergs løsninger for intelligente kunstvandingssystemer.

Crysberg kastede sig forrige år ud i det nye eksporteventyr gennem Eksportrådets Vitus-program, der hjælper udvalgte små og mellemstore virksomheder med at kickstarte eksporten til et udvalgt marked

Efter Vitus-forløbet er eksportomsætningen af vandingsstyringsprodukterne vokset med knap 40 procent, og fire nye ingeniører er blevet ansat.

Hædret for kickstarten
Eksportsuccesen har nu sikret Crysberg Eksportrådets Vitus-pris.

Udenrigsminister Kristian Jensen overrakte prisen ved det årlige Dansk Eksportdag, der i år bliver afholdt hos virksomheden RTX i Nørresundby. Ud over Crysberg vandt også it-virksomheden Dalux prisen.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi har bidraget til at kick-starte eksporteventyret for Crysberg og Dalux, som jeg i dag har givet Vitus-prisen. Alt for få af de små- og mellemstore danske virksomheder eksporterer, og netop derfor skal vi arbejde målrettet på at hjælpe SMV’erne ud på eksportmarkedet. Eksporten gavner ikke bare de enkelte Vitus-virksomheder - det bidrager til vækst, jobs og velstand i hele Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078