23948sdkhjf

Dem vil IBM ansætte til nyt dansk innovationscenter

IBMs nye innovationscenter skal have 250 ansatte om to år. I første omgang bliver det mere begrænset
I går kom IBM Danmark med den opsigtsvækkende og opløftende melding om etableringen af et nyt Client Innovation Center i København . De første medarbejder skal rykke ind allerede ved årsskiftet, og målet er fuld bemanding med 250 konsulenter i løbet af to år.

Første hold, IBM Danmark vil ansætte til innovationscentret, bliver på 10-15 medarbejdere. Det oplyser IBM Danmark.

Profilerne, som vil blive ansat løbende er dels junior consultants , som har en stærk profil indenfor IT kombineret med en god forretningsforståelse eksempelvis med baggrund i en master eller bachelor. Dels senior consultants med specifik viden og solid erfaring indenfor et givet tech-område. De vil komme til at lede og coache mindre teams inden for de nye teknologier.

Til at starte med etableres centret i midlertidig lokaler i København. I 2017 flytter man så til en permanent adresse.

Det nye Client Innovation Center skal fokusere på services indenfor cognitive solutions, mobile apps, big data analytics, Internet of Things (IoT), blockchain og næste generation af ERP-systemer. Det er områder, som IBM oplever som helt centrale elementer i de digitale transformationer, som private og offentlige organisationer er i gang med nu eller overvejer som next steps, lyder det fra selskabet.

IBM har åbnet tilsvarende centre i Tyskland, Østrig, Schweiz, Sverige, Holland, Italien, England og Frankrig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079