23948sdkhjf

Storordre til Semco Maritime

Ingeniørfirmaet Semco Maritime har vundet en millionkontrakt på levering af kommunikationssystemer og infrastruktur til olieplatforme
Semco Maritime har vundet en stor millionkontrakt på levering af kommunikationssystemer og -infrastruktur til produktionsplatformene på det nye Culzean-felt drevet af Maersk Oil i den britiske del af Nordsøen. Det er det Singapore-baserede værft Sembcorp Marine Offshore Platform Pte. Ltd., som har tildelt kontrakten. Det oplyser Semco Maritime i en pressemeddelelse.

Culzean-feltet består af en central produktionsplatform, en brøndplatform, et beboelsesmodul og to broforbindelser. Naturgasfeltet forventes at starte produktion i 2019.

Kontrakten omfatter integration og levering
Semco Maritime
Semco Maritime er en international ingeniør- og entreprenørvirksomhed med fokus på energisektoren. Firmaet er leverandør af kommunikationsløsninger, telekommunikationssystemer.
af kritisk kommunikationsinfrastruktur inklusive blandt andet Line Of Sight radio til FSO, satellitkommunikation, struktureret kabelføring/fiberkabelføring, telefoni, højttaleranlæg/generelt alarmsystem (PA/GA), underholdningssystemer, interne overvågningskameraer (CCTV), personale om bordsystem (POB) og adgangsstyring (ACS), meteorologiske systemer, radiosystemer, telekom-overvågningssystemer (TMS) og radarsystemer.

Projektteamet, som består af medarbejdere fra Danmark og Singapore, vil arbejde tæt sammen i projektudførelsesfasen.

Ifølge lederen af Semco Maritimes Products & Technology-division, senior vice president Henrik Lunde, bekræfter ordren Semco Maritimes strategi om at være til stede med salgskontorer og eksperter i Nordsø-regionen og i Asien.


Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078