23948sdkhjf

Nyansættelser i elektronikbranchen

Hvem har hyret den seneste tid? Electronic Supply giver dig et overblik
Blue Ocean Robotics
Clionadh Martin, en irisk robotudvikler har sluttet sig til Blue Ocean Robotics udviklerteam i Odense. Hun skal være med til at fremme udviklingen af robotteknologi indenfor uddannelsesrobotter.

- Jeg er meget glad for at slutte mig til et multinationalt firma der er i gang med at udvide så hurtigt. Teamet har et kolossalt kendskab til robotteknologi og arbejder meget godt sammen, hvilket er alletiders, når man skal have en dybere forståelse for projekter og ens egne kompetencer og udvikle projekter og ikke mindst firmaet, siger Clionadh Martin.

Clionadh har stor erfaring indenfor mange forskellige områder af robotteknologi og programmering. Hun har en bachelor of engineering in robotics engineering fra University of Limerick i Irland, en double degree Erasmus Mundus masters fra University of Genova i Italien og Ecole Centrale de Nantes i Frankrig, imens hendes speciale blev lavet ved Keio University i Tokyo i Japan.

Comadan
Anders Nielsen er blevet en del af Comadans salgs- og supportteam. Han er tiltrådt en stilling som sales manager ved Randers-virksomhedens

Anders Nielsen vil have det overordnede ansvar for salg i Danmark, samt for at udvikle og styrke Comadans salg på eksportmarkederne.

Pravas
Prevas har ansat Nicolai Glud som embedded software developer til afdelingen i Aarhus.

Nicolai Glud er uddannet master of science i electrical engineering med speciale i embedded og signal processing i 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115