23948sdkhjf

B&O lukker norsk salgskontor

Efter 40 års tilstedeværelse i Norge lukker B&O nu sit salgskontor. Det kommer dog ikke til at gå ud over aktiviteterne, lover den hidtidige chef for aktiviteterne i landet.
- Selv om vi lukker kontoret i Norge, har vi meldt ud til vores samarbejdspartnere, at vi opretholder servicegraden og frontmedarbejderne på det norske marked. Det er vigtigt for os at signalere kvalitet over for forhandlerne, specielt i en vanskelig tid, sådan at de kan betjene deres kunder på en ordentlig måde. Det fysiske, norske kontor skaber jo ingen værdi i sig selv, siger chefen for B&O’s norske kontor, Hans Olav Hole, til elmag.no.

Samtidig stopper Hole selv som chef i Norge efter otte år i stillingen. Det sker med udgangen af januar, hvor ledelsen bliver overtaget af Nils Erik Haug-Larsen, som i dag også har ansvaret for B&O i Danmark

Opgaverne i Norge vil i fremtiden blive udført af to distriktschefer, som vil skulle servicere de ca. 20 forhandlere, som B&O i dag har i Norge. Norge er stadig et af B&O’s vigtigste markeder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11