23948sdkhjf

Dansk virksomhed spinder guld på elektroniske skoletavler

De elektroniske tavler til skolebrug er det hurtigst voksende forretningsområde hos Dansk Data Display.
Klasselokalerne bliver stadig mere digitaliserede, og det nyder man godt af hos Dansk Data Display. Her sælger virksomhedens elektroniske skoletavler i hvert fald som aldrig før, og i dag bruges de af mere end 75.000 skoleelever verden over. Det har betydet, at forretningsområdet nu giver et overskud på 8 mio. kr. før skat, og dermed er det hurtigst voksende forretningsområde hos Dansk Data Display. Det skriver Erhvervsbladet.

- Blyant, tavle og kridt vil blive erstattet af de nye interaktive skoletavler. I dag har eleverne computere og mobiltelefoner, og de nye tavler spiller sammen med den teknologi, eleverne bruger i deres dagligdag, forklarer Brian Würtz, administrerende direktør hos Dansk Data Display, til Erhvervsbladet.

Han forventer, at den positive udvikling fortsætter næste år, men også på andre af virksomhedens forretningsområder forventer han stor fremgang. Det drejer sig blandt andet om udstyr til videokonferencer, hvor finanskrisen faktisk kan vise sig at blive en fordel for den danske virksomhed. Den kan nemlig få virksomhederne til at skære ned på rejseaktiviteten og i stedet afholde flere møder som via videolink.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064