23948sdkhjf

Terma udbygger samarbejdet med BAE Systems

Det danske teknologiselskab har indgået en ny aftale med det britiske forsvarsfirma om udvikling og markedsføring af ny avanceret audio i hjelme til kampflypiloter
Terma og den store britiske forsvarsvirksomhed BAE Systems er blevet enige om at fortsætte og udbygge samarbejdet om avanceret audio i hjelme til kampflypiloter.

Der er tale om en fortsættelse af aftalen, de to firmaer indgik i 2015 om at integrere Termas Active Noise Reduction (ANR) og 3D-Audio-teknologier med BAE Systems hjelme til kampflypiloter.

Nu har Terma og BAE Systems altså valgt at fortsætter arbejder med et 3D-Audio/ANR headset, der kan testes med BAE Systems hjelm. Herefter følger den endelige produktudvikling. Efterfølgende vil firmaerne lave integration i fly og få certificeringer i hus, inden serieproduktion af hjelmen bliver sat i gang.

Som led i markedsføring af det fælles produkt vil BAE systems tage Termas 3D-Audio/ANR-løsning med på den årlige Weapons and Tactics Conference (WEPTAC) i Tucson i Arizona i USA. 3D-Audio/ANR-teknologier vil også blive installeret i BAE Systems’ simulatorfaciliteter i Rochester i England samt selskabets fly testcentret i Warton i England.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094