23948sdkhjf

Nordjysk mobilklynge-formand er optimist

Sven Vestergaard, formand for den nordjyske mobiltelefon-klynge Norcom, er sikker på, at der også i fremtiden vil være brug for Nordjyllands kompetencer inden for mobiltelefoner.
Selv om de varslede omvæltninger i to af landsdelens store mobiltelefonvirksomheder, Motorola og Texas Instruments, har skabt stor røre i den nordjyske mobiltelefonindustri er formand for Norcom, og administrerende direktør i AM3D, Sven Vestergaard, ikke i tvivl om, at landsdelen også i fremtiden står med stærke kort på hånden, når det gælder udviklingen af ny teknologi til mobiltelefonindustrien. Det skriver Erhvervsbladet.

- I øjeblikket udfoldes der store bestræbelser på at sælge såvel Motorolas nordjyske udviklingsselskab som Texas’ division, og jeg ser da optimistisk på salgsmulighederne. De unikke nordjyske kompetencer inden for mobil og trådløs teknologi vil der også i fremtiden være brug for, konstaterer han overfor Erhvervsbladet.

Han vurderer samtidig, at de store omvæltninger i Nordjylland ikke skyldes finanskrisen, men snarere at der er tale om en branche præget af hyppige teknologiskift. Den situation, mener Sven Vestergaard, har de nordjyske virksomheder altid været dygtige til at tackle.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094