23948sdkhjf

Indonesisk radarordre til Terma

Det danske teknologiselskabs Scanter 6000-radarsystem skal monteres på den indonisiske kystvagts fartøjer
Terma har fået en ordre på Scanter 6000-radarsystemer fra Indonesiens kystvagt, KPLP. Radarerne skal installeres på fem skibe af forskellige klasse og anvendes til navigation, overvågning og helikopterstyring.

Med Scanter 6000-serien vil de indonesiske patruljefartøjer kunne opdage og spore små mål ved vandoverfladen og i lav højde i alle vejrforhold.

- Selvom disse patruljefartøjer ikke har plads til fly, giver radaren dem mulighed for at lede helikoptere i redningsaktioner, fiskerikontrol, overvågning af forurening og andre missioner. Radaren er også velegnet til at opdage ubemandende fly, forklarer Jesper Tolstrup, direktør, Radar Applications i Terma.

Termas Scanter 6000 er en X-band 2D solid state radar. Radarsystemet skal integreres med Northrop Grumman Sperry Marine Vision Master automatic radar plotting aid (ARPA) display system på de fem fartøjer.

Indonesien tæller over 17.000 øer og er dermed verdens største ørige. Landet har en høj volumen af shipping og de problemer og illegale aktiviteter, det kan føre med sig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14