23948sdkhjf

Mekoprint Graphics slås sammen med Mekoprint Electronics

Mekoprint Graphics flytter med sine ca. 70 medarbejdere fra Karlskogavej i Aalborg til Mekoprint Electronics på Hermesvej i Støvring, hvor der aktuelt er beskæftiget ca. 95 medarbejdere.
En mindre del af driften planlægges flyttet til Hermesvej 2 i slutningen af januar 2009. Den resterende produktion planlægges flyttet omkring den 1. januar 2010 – efter gennemførelsen af en bygningsudvidelse på ca. 2.000 kvadratmeter.

Karsten Ries, divisionschef i Mekoprint Electronics, bliver leder af de samlede aktiviteter efter udflytningen til Støvring, mens Lene Kristensen, divisionschef i Mekoprint Graphics, vil komme til at arbejde med forretningsudvikling og salgsopgaver på Hermesvej 2.

Hovedårsagen til flytningen er, at bygningerne på Karlskogavej ikke længere vurderes at være hensigtsmæssige til den derværende produktion. Ved sammenlægningen efter tilbygning og nyindretning på Hermesvej 4 i Støvring vurderer Mekoprint, at der kan opnås ledelses- og produktionsmæssige synergier. Bygningerne på Karlskogavej vil efter fraflytningen blive solgt eller udlejet.

Kilde: Mekoprint - http://www.mekoprint.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093