23948sdkhjf

Generationsskifte i Kolding-koncern

Tricons ejer træder et skridt tilbage fra den daglige ledelse i koncernens selskaber
Omfattende ledelsesrokade i Tricon-koncernen i Kolding er startskuddet til et glidende generationsskifte. Nu skal de mange års erfaring med udvikling og produktion til den industrielle automationsbranche gives videre.

- I 1981, hvor Tricon blev grundlagt, forsøgte vi at skabe en værdibaseret virksomhed, hvor den enkelte medarbejder altid kan se formål med eget arbejde gennem stor grad af medindflydelse. Det er noget vi altid har – og fremadrettet holder meget fast i, siger ejer og administrerende direktør i Tricon International, Jørn Lund, som fortsætter:

- Nu er tiden kommet til, at jeg fokuserer mere på bestyrelsesarbejdet for de enkelte selskaber og lader den udførende ledelse varetages af et team af yngre kræfter. Og der bliver masser at se til, da jeg stadigvæk er direktør i Tricon International A/S. Hvert enkelt selskab har ledere, der kommer indefra, så det er personer, der kender virksomhedens grundholdninger. Det syntes vi er bedste forudsætning for et glidende generationsskifte.

Tricons fire afdelinger arbejder med elektronik, styretavler og softwareudvikling samt alt det andet, der kræver elektronisk styring og programmering.

Sådan ser ledelsen ud nu
Jørn Lund har forladt posten som direktør i selskaberne Tricon Electronics, Tricon Electric og Tricon Techsoft.

I Tricon Electronics er Karsten Johansen nu direktør. Hos Tricon Electric udgør Stephen Høj og Kenneth Hansen Lund direktionen, mens det i Tricon Techsoft er Paul Robert Warming og Mogens Holte Nielsen.

Jørn Lund er fortsat administrerende direktør i Tricon International og Kristian Brøchner Petersen økonomidirektør.

Tricon koncernen omfatter også Tricon Hungary Kft i Ungarn og Tricon Thai Automation Co. Ltd. i Thailand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109