23948sdkhjf

Tricon Techsoft i nyt partnerskab med Siemens

Som en af de første danske virksomheder kan Kolding-baserede Tricon Techsoft tilslutte sig Siemens’ MindSphere Partner Program. Dermed får Tricon, der udvikler softwareautomationsløsninger, mulighed for at hjælpe sine kunder med at opsamle og udnytte data gennem leveringen af MindSpheres industrielle IoT-applikationer.

MindSphere partnerprogrammet er Siemens’ partnerprogram for løsnings- og teknologiudbydere af industriel IoT. Som MindSphere sølv-partner er Tricon Techsoft medlem af Siemens økosystem af MindSphere-partnere. Det betyder, at Tricon Techsoft har tekniske medarbejdere, der er uddannet af Siemens inden for MindSpheres tekniske pensum, og har adgang til andre MindSphere-partnere, som kan styrke deres evne til at hjælpe kunderne med at nå deres forretningsmål gennem IoT-teknologi som helhed og MindSphere i særdeleshed.

- Tricon Techsoft er begejstret for at tilslutte sig MindSphere partnerfællesskabet. Den styrke, der ligger i samarbejdet mellem vores to virksomheder, kan skabe betydelig værdi for vores kunder, udtaler Mogens Nielsen, direktør i Tricon Techsoft.

Samarbejdet udvides

Tricon Techsoft rådgiver, udvikler og gennemfører automationsprojekter, og har gennem årtier opbygget erfaring i den industrielle automationsbranche indenfor områder som logistik og transport, maskinstyring, procesanlæg, energioptimering og meget andet. Gennem en lang række automationsprojekter har virksomheden desuden opbygget kompetencer inden for PLC, HMI, SCADA, Motion, PC, WEB og APPS. Gennem mere end tyve år har Tricon Techsoft desuden været Siemens Solution Partner, og nu udvides samarbejdet altså med endnu et partnerskab.

MindSphere er Siemens’ cloud-baserede, åbne IoT-operativsystem, som forbinder produkter, produktionsenheder, systemer og maskiner og som gør det muligt for virksomheder at høste værdi fra de data, der er genereret via Internet of Things, ved hjælp af avancerede analyser.

- Vi er glade for at have Tricon Techsoft som partner i MindSphere økosystemet. Med dette partnerskab, kan Tricon Techsoft og Siemens nu tilbyde vores fælles kunder løsninger, som skaber værdi i forbindelse med deres initiativer inden for den digitale transformation, udtaler Florian Beil, Head of Sales for MindSphere hos Siemens PLM Software.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078