23948sdkhjf

Rosenmeier indgår distributionskontrakt med Sandberg

Fra og med den 1. december 2008 er Sandbergs sortiment af computertilbehør tilgængeligt hos Rosenmeier Electronics A/S.
Siden SMG’s konkurs i starten af 2008, har Sandberg reelt været underdistribueret på det danske marked. Tilgangen til markedet styrkes nu ved en ny aftale med Rosenmeier Electronics A/S.

Rosenmeier Electronics A/S er i en kraftigt ekspansiv fase, hvor man på én gang styrker virksomhedens profil og varesortiment, arbejder målrettet på nordisk ekspansion. Jørn Rosenmeier, administrerende direktør i Rosenmeier Electronics A/S, siger om samarbejdet:

- Selv om vi har et bredt sortiment inden for småtilbehør, er der stadig huller, som vi med Sandberg distributionen nu effektivt lukker. Som altid har det været afgørende for os at finde et brand, som deler de værdier, Rosenmeier Electronics A/S arbejder efter, nemlig høj produktkvalitet, højt vidensniveau, stor ansvarlighed, ærlighed og en optimal balance mellem stabilitet og progressivitet. Det vi sammenfatter til ”det vi gør – gør vi bedst.”

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør hos Sandberg A/S, har lige så stor entusiasme med hensyn til samarbejdet:

- Rosenmeier Electronics A/S er en optimal partner for Sandberg, fordi de har en stor kapacitet og en både bred og dyb dækning af nogle kundesegmenter, som ikke bliver dækket af vores nuværende kanalsetup. Den nordiske vinkel er samtidig meget interessant for os, fordi vi efterhånden har opnået et niveau af brand awareness i de andre nordiske lande, som ikke modsvares af en tilsvarende afsætningskanal. Der er et interessant potentiale at gå efter for begge parter, såvel i Danmark som i resten af Norden, siger salgsdirektøren, og fortsætter:

- Vi var på udkig efter en distributionspartner med muskler og marked som en broadliner, der kan håndtere vareflowet, men samtidig har en salgs- og marketingorganisation der kan hjælpe til at skabe ordrerne ude hos forhandlerne. Det har vi fået hos Rosenmeier Electronics, som formår at kombinere den store kapacitet med en ægte interesse i de enkelte produkter og koncepter, krydret med god dansk jordbundenhed og et ønske om at gøre tingene så godt for forhandlerne som muligt. En stil, der matcher Sandberg super godt. Vi forventer os meget af samarbejdet.

Der er gået noget tid siden Sandbergs kanal skrumpede i starten af 2008, og til Rosenmeier nu starter op med Sandberg pr. 1/12. På spørgsmålet om det har kostet loyale Sandberg-forhandlere, svarer Erling Hoff Petersen:

- I sidste ende tror vi det ikke, men det er klart, at vi har mistet marked i en periode i Danmark, hvor distributionskanalen har været smallere end nogensinde. Der er ingen tvivl om, at indkøbet af småprodukter, som vores, er påvirket af convenience, og det betyder, at nogle forhandlere har valgt alternativer til Sandberg, så længe vi ikke har været tilgængelige hos nogle af de distributører, som de pågældende forhandlere dagligt har anvendt. Vi tror på, at kvaliteterne i vores koncepter og produkter vil få disse forhandlere til at vende tilbage nu, selv om de i en periode har måttet nøjes med nogle af vores konkurrenter.

Kilde: Sandberg A/S - http://www.sandberg.it

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.061