23948sdkhjf

35 tons innovationscenter skal fange fremtidens teknikere og ingeniører

RS Components’ mobile innovationscenter, en 35 tons tunge lastbil fyldt med den nyeste teknologi, har startet en turne rundt i Danmark.

Første stop var ved Aalborg Universitetsbibliotek mandag den 24. oktober. I dag gør lastbilen holdt ved SDU, og i morgen den 26. oktober venter DTU. Herefter fortsætter turen til Sverige og Norge.

Ud over at reklamere for RS Components og give kunderne indsigt i, hvordan de kan optimere deres virksomhed – fra teknisk design og maskin- og tavlebygning til anlægsvedligeholdelse, lagerstyring og indkøbsløsninger – slår RS også på, at man vil øge interessen for teknik.

Med det mobile innovationscenter skal teknologi således gøres lokal, engagerende og lettilgængelig for både børn og unge lige fra skole til universitetsniveau. Initiativet skal inspirere og give viden til nutidens og fremtidens teknikere og ingeniører gennem interaktiv træning og workshops.

- Som en virksomhed, der betjener en meget bred gruppe teknikere og ingeniører, er det vores ansvar at fremme vigtigheden af teknisk vide som en akademisk disciplin og at inspirere den næste generation. RS’ mobile innovationscenter giver os mulighed for at nå ud til unge mennesker fra en tidlig alder og begejstre dem ved at se teknologi i aktion, siger Lindsley Ruth, group chief executive i Electrocomponents.

I Danmark større RS også en række projekter, der er med til at engagere unge ingeniører. Eksempelvis Danish Tech Challenge , der hjælper iværksættere med videreudvikling af deres virksomheder, og Robocup , som er en konkurrence på DTU, hvor de studerende bliver introduceret til “hands-on”-teknik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.493