23948sdkhjf

Nye AMD-anklager mod Intel

AMD beskylder ærkerivalen for at forhale den monopolsag, som EU for øjeblikket er ved at undersøge.
EU-Kommisionen undersøger for øjeblikket, om Intel har misbrugt sin dominerende stilling på det europæiske marked ved at dumpe priserne og derved forsøge at presse konkurrenten AMD ud af markedet. Og ifølge AMD forsøger Intel nu at forhale sagen. Det skulle blandt andet være sket ved, at Intel har klaget til Court of First Instance, som er en domstol for statsstøtte og konkurrenceret. Her har man blandt andet forlangt en forlængelse af en frist for skriftlige svar på anklagerne samt adgang til en række centrale AMD-dokumenter. Det skriver Computerworld.

- Dette er tilsyneladende et nyt forsøg fra Intels side på at forsinke EU-Kommissionens arbejde; et arbejde, som har afkastet beviser og formelle sigtelser om, at Intel ulovligt misbrugte sin monopolstatus, udtaler Jens Drews, der er AMD's leder for statslige relationer for Europa, Mellemøsten og Afrika, til Computerworld.

Intel afviser naturligvis anklagerne og henviser til, at man udelukkende handler ud fra ”fundamentale retsprincipper". EU-Kommisionen har dog afvist at forlænge Intels frist for indsigelser.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078