23948sdkhjf

Danske pc-producenter går mod trangere tider

De danske producenter kan ikke følge med i de omfattende prisfald, der har været på pc’er, og en it-analytiker mener derfor, at de skal ændre fokus.
Efter at supermarkeder og elektronikbutikker har kastet sig over salg af computere i stor stil, er priserne faldet kraftigt. Og det kan mærkes hos de to danske pc-producenter Amitech og Inter-Data. It-analytikeren Anders Elbak fra IDC vurderer nemlig, at de to danske producenter har særdeles svært ved at følge med på det marked. Det skriver Erhvervsbladet.

- Pc’er er i højere grad blevet et slagtilbud. Danske producenter kan ikke levere en enkelt ordre på 2.000 styk til en butikskæde på én dag, for så har de ikke flere til resten af måneden. Men det kan de store spillere i markedet, siger Anders Elbak til Erhvervsbladet.

Han foreslår i stedet, at de danske virksomheder slår sig på salg af specialtilrettede pc’er og servere. Godt nok er der ikke her tale om noget stort marked, men til gengæld er konkurrencen fra de store udbydere til at overse.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078