23948sdkhjf

Scannerfirma vil vokse med over 150 medarbejder - om året

Jobboom fortsætter hos 3Shape, der producerer 3D scannere med tilhørende software
Sundhedsteknologisk succes. 3Shape, som fremstiller integrerede hardware- og softwareløsninger til 3D scanning og 3D CAD til høreapparat- og dentalindustrierne, er vokset eksplosivt siden starten i 2000. Det skriver jobfinder.dk.

Inden for høreapparatbranchen er
Fakta: 3Shape
3Shape producerer integrerede hardware- og softwareløsninger til højkvalitets 3D scanning og 3D CAD. Altså højkvalitetsscannere med software, som kommunikerer med produktionsapparater hos fabrikanter af 3D-printere og fræsere til kunderne høreapparat- og dentalindustrierne.
firmaet blevet markedsleder, og arbejder hen mod samme position som leverandør af 3D scannere plus software til dental branchen. Hovedkontoret ligger i København, men over 99 procent af omsætningen kommer fra udlandet. Der er tale om business to business-løsninger og salg via distributører.

På mandskabsfronten har det skabt kometagtig vækst, som bare fortsætter.

Firmaet passerede 100 ansatte i 2009 og er nu omkring 800 på verdensplan. Ifølge software development manager David Fischer skal der 20 procent flere ansatte til om året de næste år.

Særligt for højtuddannede ingeniører og dataloger er det godt nyt. Men kandidaterne skal kunne noget specielt på flere fronter, lyder kravet:

- Vi får brug for ingeniører og dataloger, der også er klar til at påtage sig et ledelsesansvar, hvad enten det er inden for produktledelse, projektledelse eller personaleledelse. Ansatte her skal ikke bare fylde huller, de skal være villige til at udvikle sig med virksomheden, siger David Fischer til jobfinder.dk.

Kilde: Jobfinder.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094