23948sdkhjf

Variosystems vil vinde danske kunder i Tyskland

Selvom fabrikkerne ligger langt væk giver den international EMS virksomhed mulighed for at komme helt tæt på kerneforretningen på Electronica-messen i München den 8.-11. november
Til daglig er det salgschef Flemming Nielsen, som er EMS-virksomheden Variosystems ansigt udadtil hos danske og skandinaviske kunder. Siden han startede har Flemming Nielsen arbejdet på at opbygge samarbejdet med flere danske kunder og udbrede erfaringerne til markedet.

Variosystems er en international EMS-virksomhed med fabrikker og indkøbsafdelinger i Europa, Sri Lanka, USA og Kina.

Men nu kan interesserede komme helt tæt på kerneforretningen hos Variosystems - på verdens største elektronikmesse Electronica. På virksomhedens stand i hal B4 på stand 216 vil der være mulighed for at få en snak med fagfolk, som til daglig er involveret i udvikling, indkøb, design, kabeltræer, produktion, test og logistik. De besøgende kan også få fingrene i de udstillede elektronikløsninger indenfor automotive, medico, transport, energisektoren etc.

- Det er altid spændende og inspirerende at være en del af Electronica og på tæt hold opleve højdepunkter og nyheder indenfor elektronikverdenen. Jeg glæder mig især til at præsentere de danske og skandinaviske kunder for den store kapacitet, vi har menneskeligt, fagligt og teknologisk, så de ved selvsyn kan få indtryk af Variosystems som global aktør med alle de fordele det giver, at være kunde, siger Flemming Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079