23948sdkhjf

Invisio slår pælene i jorden i USA

Producenten af kommunikationsudstyr og – systemer etablerer datterselskab i USA
Invisio vil være mere kendt på det amerikanske marked og har derfor etableret et datterselskab i USA, Invisio Communications Inc . Det oplyser Invisio i en pressemeddelelse.

- På linje med firmaets kommercielle ekspansionsplaner for nøglemarkeder øger vi vores salgsindsats i USA. Etableringen af et separat kontor og en lokal organisation bringer os tættere på vores kunder, partnere og industrien, hvilket styrker vores fortsatte penetration af markedet, siger Lars Højgård Hansen, CEO i Invisio.

Til at starte med står han selv i spidsen for kontoret, der er placeret i Washington D.C. Rekruttering af medarbejdere til salg og marketing er gået i gang.

- Vi forventer at have den første ”bølge” af ansatte på plads under 2017. Cirka 5-7 personer i første omgang, oplyser Lars Højgård Hansen til Electronic Supply.

Datterselskabet skal øge kundebasen og udbygge netværk på det amerikanske marked, hvor Invisio allerede har aftaler med bl.a. den amerikanske hære moderniseringsprogram og specialstyrkerne. Det langvarige samarbejde med forhandleren TEA Headsets fortsætter i USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11