23948sdkhjf

TechPeople krydser Storebælt

For at komme tættere på de jysk-fynske virksomheder åbner konsulenthuset en filial i Aarhus. Afdelingschefen er fundet
TechPeople har solid fremgang på Sjælland, så nu krydser konsulenthuset Storebælt for at komme tættere på de jysk-fynske virksomheder.

Brian Hørup Obel er ansat som salgs- og afdelingschef for TechPeoples nye filial i Aarhus.

- Vi har længe haft lyst til at åbne kontor i Jylland. Nu er timingen perfekt, og med Brian Hørup Obel har vi fundet den rigtige mand til opgaven. Vores ambition er at opnå det samme gode ry for kvalitet og pålidelighed vest for Storebælt, som det vi allerede har hos vores kunder på Sjælland, sigerCEO i TechPeople Kim Fahrenholtz og fortsætter:

Vil vokse endnu mere
Etableringen i Jylland kommer efter nogle fremgangsrige år, hvor det er lykkedes TechPeople at opnå status som et af de bedste konsulenthuse inden for apparatudvikling på Sjælland.

Det har givet vækst i både medarbejdere og omsætning, og staben tæller nu 55 konsulenter. I 2015 steg TechPeoples omsætning med 20 procent til 35 millioner kroner, og Kim Fahrenholtz forventer endnu højere omsætningsfremgang i 2016.

- Vi har travlt, og vi har de seneste måneder lukket nogle interessante og langsigtede kontrakter. Derfor er vi nu klar til at gå i dialog med nye kunder vest for Storebælt.

Den nye chef er kommet godt fra start
Brian Hørup Obel kommer fra en stilling som senior konsulent i HR-branchen. Før dette har han arbejdet som salgschef i Pragmasoft, Steria og CARE IT og som softwareudvikler i Scanvaegt International og Orfeus/UNI-C.

- Mine to vigtigste opgaver lige nu er at skabe attention omkring TechPeople A/S ude hos virksomhederne og finde gode konsulenter, der kan løse de opgaver vi får ind. Det er især større, teknologi-tunge industrivirksomheder med stor eksportandel, der efterspørger TechPeoples kompetencer. Og fordi viden om embeddede løsninger vejer tungt, oplever jeg en stor efterspørgsel på de erfaringer som TechPeople kommer med. Vores specialviden i krydsfeltet mellem hardware, software og mekanik kan være afgørende i virksomhedernes produkter.

- Jeg har allerede lavet betydelige rammeaftaler med en række store, højteknologiske industrivirksomheder. Så vi er kommet godt fra start, fortæller Brian, der har base i Lystrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078