23948sdkhjf

DSE A/S får stor ordre fra Sverige

For ca. to år siden udvidede den danske teknologivirksomhed DSE A/S i Horsens sit geografiske marked for testløsninger til også at omfatte Sverige. En strategi som har båret frugt i form af nye kunder og ordrer.
I dag kan endnu en svensk kunde skrives på referencelisten, nemlig svenske ABB Robotics i Västerås, som er en del af industrikoncernen ABB.

ABB Robotics har indgået en samarbejdsaftale med DSE A/S og afgivet ordrer på flere komplette testsystemer, som skal benyttes i forbindelse med produktionstest af ABB styreenheder til robotter.

Vigtig milepæl for DSE i Sverige
- ABB Robotics-ordrerne er vigtige milepæle for DSE, da det viser, at satsningen på det svenske marked var korrekt, og at vi endnu engang er blandt de førende testhuse i Skandinavien indenfor avancerede testsystemer, fortæller Rene Skovgaard Madsen, Area Sales Manager hos DSE A/S.

- Vi har i år virkelig vist vores styrke i Skandinavien. Dels via salgsaftalen med tyske GPS Prüftechnik, hvor vi er blevet forhandler af fiksturløsninger, dels via den finske ordre vi fik i sommers – og nu ABB Robotics, afslutter en tilfreds Rene Skovgaard Madsen.

Kilde: DSE A/S - http://www.dse.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094