23948sdkhjf

Mistanke om alvorlige lovovertrædelser bag Hesalight-anmeldelse

Erhvervsstyrelsen forklarer, hvad der ligger bag politianmeldelsen af det nu konkursramte lysfirma
Politianmeldelsen imod Hesalight skyldes ifølge Erhvervsstyrelsen en begrundet mistanke om alvorlige overtrædelser af lovgivningen.

- Når vi vurderer om en sag skal anmeldes til politiet, vurderer vi, om der er indikationer på, at der er tale om en bevidst overtrædelse, og vi vurderer også overtrædelsens potentielle økonomiske konsekvenser for de, som kan lide skade ved overtrædelsen, lyder det fra Erhvervsstyrelsen i en udtalelse til finans.dk.

Centralt for anmeldelsen, der blev indgivet til politiet allerede den 19. september, er ifølge dagbladet Børsen en kontrakt med kaffegiganten Starbucks’ afdeling i Schweiz. Meget skulle tyde på, at kontrakten er falsk.

Sigtet direktør afviser alt
Anmeldelsen førte til, at bagmandspolitiet fredag den 18. november rangsagede fire adresser tilknyttet Hesalight .

Senere fredag blev Hesalight så taget under konkursbehandling efter, at storinvestorerne angiveligt havde afvist en redningsplan.

Hesalights direktør og stifter Lars Nørholt, som er en af flere sigtede, afviser ikke overraskende alle anklager. Han retter i stedet en kritik af obligationsejerne og medierne, som i hans øjne har haft en entydig negativ indgang til sagen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078