23948sdkhjf

Mere hæder til Dansk IngeniørService

Den østjyske virksomhed blev kåret som årets mest innovative vækstvirksomhed ved EY Entrepreneur Of The Year 2016.

Kategorien Innovation fokuserer på de virksomheder, hvor innovation er forankret i alle virksomhedens led samt virksomheder, der er innovative i forhold til produktudvikling og design, og som samtidig kan fremvise vækst. Det oplyser EY i en pressemeddelelse.

Dansk IngeniørService er en rådgivnings- og udviklingsvirksomhed med nære relationer til sine mange kunder, der omfatter nogle af de største og mest innovative virksomheder.

Ejerne Michael Gadeberg og Søren Bunk modtog prisen og blev hyldet ved arrangementet i Bella Center.

- Årets vinder har passion for teknik og processer og finder innovative og nye løsninger på tekniske udfordringer. Det er en videnvirksomhed i konstant bevægelse og udvikling, der lever af at skabe værdi for andre, siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

Juryen er imponeret over, at virksomheden løbende professionaliserer og hele tiden formår at skabe og fastholde en stærk kultur og sikre, at nye medarbejdere forstår virksomhedens DNA.

Dansk IngeniørService har også skabt plads til en række side-projekter, hvor viden, kompetenceudvikling, samfundsansvar, sammenhold, innovation og medarbejderpleje smelter sammen – alt sammen elementer, der styrker en stærk forretning

- Fælles for alle virksomhederne i konkurrencen er, at de har succes og skaber job og udvikling. Med EY Entrepreneur Of The Year vil vi hylde de virksomheder og inspirere andre til at tænke i samme retning og måske gå samme vej. Det er essensen i konkurrencen. Vi ser virksomhedsejerne som rollemodeller, og mens hver vækstvirksomhed har sin egen historie og specielle karakteristika, så er der også fællestræk, som går igen – ikke mindst en stærk vision, vilje og vedholdenhed, siger Søren Smedegaard Hvid.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125