23948sdkhjf

Fynsk robotkonference konkurs

Investorerne bag Robobusiness Europe arbejder dog på en rekonstruktion

Skifteretten i Helsingør erklærede for 12 dage siden Robobusiness Europe konkurs. Ifølge Fyens Stiftstidende var det manglede lønudbetalinger, der fik en medarbejder til at indgive konkursbegæringen.

Robobusiness-konceptet er skabt af det amerikanske selskab EH Publishing, som sammen med den odenseanske robotvirksomhed, Blue Ocean Robotics, stiftede selskabet Robobusiness Europe, der stod bag konferencen i Odense. Direktør Marianne Andersen ejede ligeledes 4 procent af selskabet.

Hun har dog ikke ønsket at uddybe konkursen overfor Fyens Stiftstidende, men hos Blue Ocean Robotics er man overrasket over, at det er kommet så vidt, og administrerende direktør Claus Risager vil nu arbejde for enten at få konkursdekretet omstødt eller at få konferencen genåbnet i nyt regi.

- De ubetalte regninger vil vi arbejde for at kompensere for, og det er vores håb, at vi kan få alle aktører og partnere trukket med over i en ny konstruktion, siger han til avisen.

En eventuel rekonstruktion vil formentlig blive uden de amerikanske medejere, men Claus Risager understreger, at der står nye investorer klar i kulissen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094