23948sdkhjf

Rovsing vil hente vækstmillioner

Producenten af testudstyr til satellitter gør klar til en aktieemission

Rovsing i Skovlunde forventer at hente 4 mio. kr. i en rettet emission af nye aktier på 9,99 % af den nuværende aktiekapital

- Selskabet har allerede fået indikationer fra adskillige nuværende og nye investorer til at gennemføre tegningen, oplyser producenten af testudstyr til satellitter.

Rovsing meddelte allerede i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for 1. kvartal 2016/17, at arbejdede på at øge aktiekapitalen.

Vækstmål kræver kapital

Med emissionen vil Rovsing ruste sig til at forfølge sin vækststrategi. Gennem de seneste to år har virksomheden opnået en gennemsnitlig årlig omsætningsvækst på 30 procent og forventer i år en markant vækst på mellem 20 procent og 30 procent.

- Den betydelige vækst i de seneste år er blevet understøttet af virksomhedens finansieringsfaciliteter og kapitaludvidelser. Hertil blev der, i juli 2016, etableret en projektspecifik finansieringsfacilitet med EKF. Den ekstra kapital fra den rettede emission vil yderligere styrke selskabets kapitalgrundlag og dets evne til at opfylde vækstpotentialet i markedet, skriver Rovsing.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08