23948sdkhjf

Industri Supply ønsker glædelig jul og godt nytår

2008 har været et hektisk år for alle – også hos Industri Supply. Med åbning af Metal Supply i Sverige har vi taget det første spæde skridt mod etablering af netværkene på tværs af grænserne.
Industri Supply har i årets løb haft tre store fokusområder: Åbningen af Metal Supply i Sverige og etablering af en svensk organisation med indtil videre fire medarbejdere, åbning af Food Supply i Danmark samt ikke mindst videreudvikling af de eksisterende brancheportaler, hvor medlemstallene samlet er vokset med over 40 %.

Sverige har taget godt imod Metal Supply
Sverige har taget rigtigt godt imod vores nyhedsbrev, hvor vi er tæt på at have rundet 5.000 daglige læsere. Ikke mindst vores jagt efter de gode nyheder har præget de positive tilbagemeldinger. Det mærkede vi i høj grad på Elmia messen, der var en meget positiv bekræftelse på vores tilstedeværelse i Sverige.

Danmark har taget godt imod Food Supply
De danske virksomheder har taget godt imod Food Supply. Vi nærmer os 2.000 daglige læsere af nyhedsbrevet, og vi har næsten 300 medlemmer, selvom det kun er otte måneder siden, vi åbnede. Vi ser frem til 2009, hvor vi med en skærpet profil forventer en fortsættelse af den positive udvikling.

Organisationen er også vokset i 2008 – og vi er nu oppe på 25 medarbejdere, som ser frem til samarbejdet med jer til næste år.

Vi forventer, at 2009 bliver en udfordring for alle. Men selvom der er krise, er der også masser af muligheder, det er bare om at komme ud og udnytte dem. Danske virksomheder og medarbejdere er nogen af de mest kreative og mobile. Grundlaget for succes er derfor fortsat til stede, hvis man er hurtig til at flytte sig.

Industri Supply takker vore læsere og kunder for et godt samarbejde i 2008 og ønsker hermed alle en rigtig glædelig jul og ikke mindst et godt nytår med masser af muligheder.

Nyhedsbrevet udkommer igen mandag den 5. januar.

Glædelig jul og godt nytår!

Jytte, Mona, Lone, Pamela, Jette, Jesper, Vagn, Charlotte, Frank, John, Henrik W., Pär, Kamilla, Rasmus, Maria B.L., Christin, Catrin, Henrik E., Bibi, Hanne Marie, Maria B., Ghita, Bjørn, Lars, og Morten
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063