23948sdkhjf

Knap 1.200 gæstede DIRA’s roadshow

Samarbejdende robotter skaber job i industrien.

Det var et tema, der trak mange besøgende og medier til Dansk Robotnetværk DIRA’s roadshow, der på fem dage besøgte fem danske byer, Taastrup, Aalborg, Herning, Aabenraa og Odense.

Knap 1.200 besøgende slog vejen forbi i løbet af ugen.

Den mest besøgte dag var hos Teknologisk Institut i Odense, hvor over 350 besøgende slog vejen forbi. I forlængelse af DIRA Roadshow viste Teknologisk Institut samme dag rundt i sine robot- og velfærdsteknologifaciliteter i Odense.

Også medierne viste stor interesse for robotteknologien der blev vist frem.

- Vi har oplevet en stor interesse for DIRA Roadshow i hele landet, både fra besøgende og medierne, så vi er rigtigt tilfredse. Udstillerne har virkelig gjort meget ud af deres stande. Samtidig har vores samarbejde med Teknologisk Institut fungeret rigtigt godt i både Taastrup og Odense, siger Morten Bernt Nielsen, projektleder i DIRA.

- Nu afventer vi feedback fra udstillerne, og så bliver der taget en beslutning om Roadshowet tager en ny tur på landevejene i 2018, siger Morten Nielsen.

Roadshow afholdes traditionelt i de år, hvor der ikke afholdes HI-messe. Dermed er der ikke udsigt til et DIRA Roadshow i 2017.

I den næste udgave af Jern & Maskinindustrien, der udkommer 2. december, kan du læse mere om DIRA Roadshow og se hvilke robotløsninger, der blev præsenteret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094