23948sdkhjf

Polaris Electronics er parat til pirat

Den store leverandører af maritim kommunikation, Polaris Electronics i Aalborg, rykker på piratsikring

Det går stærkt inden for markedet for skibskommunikation. Det ved man alt om hos en af landets største leverandører af både udstyr og airtime, Polaris Electronics i Aalborg.

Et af områderne, hvor elektronikfirmaet rykker på skibskommunikationsfronten, er piratsikring. Det skriver Electronic Supplys søstermedie Søfart.

Her er fokus på slag af særlige boksskabe, der anbringes uden for umiddelbar tilgang af fx indtrængende pirater. De opererer også uafhængigt af skibets normale sendeudstyr, så en af pirater smadret (synligt anbragt) antenne ikke vil påvirke nødudstyrets ydeevne.

- Det er et særligt produkt, vi selv har sammensat og sælger. Og det er en succes, tør vi godt vedstå. Piratproblemet er måske nok decimeret sine steder, men det er behovet for at sikre sig på den globale bane ikke. Og det er absolut på den internationale bane, vi ser et marked for den type produkter. Det er det jo så i det hele taget, kan man sige. Et firma som Polaris Electronics skal være lige så hurtigt til at skifte frekvens efter markedet, som markedet er til at skifte mellem de nye tekniske muligheder. Og det går stærkt anno 2016. Ingen tvivl om det, forklarer product line manager Anders Bertelsen og sales manager Keld Pedersen.

Læs hele artiklen på Electronic Supplys søstermedie Søfart

Parat til pirater - og ny nordisk high speed på den internationale bane

Kræver login

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079