23948sdkhjf

Nyansættelser i elektronikbranchen

Konsulenthuset TechPeople har hyret nye seniorkonsulenter

TechPeople har udvidet sin konsulentstab med Michael Grønbæk og Robin Surlykke Hansen. Begge trækker de på omkring 20 års udviklingserfaring inden for embedded software.

Robin Surlykke Hansen har knap 20 års erfaring som udvikler og hans fokus ligger på industrielle applikationer. Som softwareudvikler hos Selco har Robin bl.a. arbejdet med systemer til den maritime verden. Selco udvikler systemer til overvågning af skibsmotorer og elektriske fordelingssystemer på skibe og systemer til monitorering af dieselgeneratorer på svært tilgængelige steder, f.eks. østater og ørkenområder. Robin har også udviklet industriel software til slagterier hos SFK. Endelig har han i ti år bag sig som senior software design engineer i Nokia, bl.a. med fire år hos Nokia i England.

Michael Grønbæks kernekompetencer er Linux, C og C++. Han kommer oprindelig fra Linux-verdenen, men har undervejs i sin karriere lært sig at arbejde i en række andre teknologier også, bl.a. Microsoft .Net og Android. Desuden har han omfattende erfaring inden for projektledelse, både på teknisk og administrativt niveau, bl.a. som Scrum Master hos DIBS og som it-projektleder på Københavns Universitet, Rambøll Informatik og KMD. Michael har desuden arbejdet som udvikler hos Motorola, i-data og Dansk Software A/S. Michael er uddannet datamatiker og fik sit første job i 1995, mens han skrev speciale.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079