23948sdkhjf

Mermaid technology køber svensk virksomhed

Mermaid technology har per 1. januar 2009 overtaget alle aktier i Norden Media Solutions AB, hvilket betyder, at Mermaid technology etableres på det svenske marked.
Norden Media Solutions to aktionærer, Fredrik Skoglund og Investeringsselskabet AB Arvid Svensson, fortsætter som henholdsvis medarbejder/aktionær og aktionær i mermaid technology, og begge er forpligtet til i en periode indtil 31. december 2009 ikke at afhænde aktierne, der erhverves i forbindelse med mermaid technology a/s' overtagelse af Norden Media Solutions AB.

Norden Media Solutions AB er en af Sveriges ledende leverandører af dynamisk digitale skilteløsninger og har aftaler med blandt andet Burger King, forskellige ejendomsmæglere samt flere banker. Virksomheden administrerer/servicerer mere end 800 skærme. Norden Media Solutions AB er som mermaid technology a/s totalleverandør indenfor dynamisk digital skiltning, men med en relativ begrænset indholdsproduktion, hvilket fremover vil være et fokusområde for derved at kunne udnytte mermaid technologys store kompetencer på netop dette område og således udbygge sit forretningsområde indenfor indhold og spotproduktion.

Media Solutions AB forventer en omsætning i perioden 1. januar 2009 til 31. december 2009 på ca. 16 mio. svenske kr. med et EBITDA på ca. 1,0 mio. svenske kr.

Overtagelsen betyder, at mermaid technology a/s viderefører alle Media Solutions AB's aktiviteter indenfor dynamisk digital skiltning og bibeholder selskabets kontorer i henholdsvis Stockholm og Västerås samt overtager selskabets otte medarbejdere.

Købesummen for Norden Media Solutions AB er ud fra det nuværende kursniveau på mermaid technologys aktier beregnet til 2.333.333 kr. som erlægges i aktier i mermaid technology a/s.

- Overtagelsen af Media Solutions AB er et væsentligt skridt for mermaid technology a/s mod at blive Nordeuropas førende leverandør af dynamiske digitale skilteløsninger. Mermaid technology a/s underbygger således sin position som den absolut ledende virksomhed indenfor Dynamisk Digital Skiltning i Skandinavien og har derved et meget solidt fundament for den videre planlagte ekspansion i henholdsvis Finland og Tyskland, skriver virksomheden i en børsmeddelelse.

Kilde: First North

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079