23948sdkhjf

Høj vækst i vente hos APC Asian Production & Components

Den danske virksomhed med elektronikproduktion i blandt andet Fjernøsten og Østeuropa har ikke mærket tilbagegang i 2008.
Ifølge Erhvervsbladet har APC Asian Production & Components haft et rigtig godt 2008. Først og fremmest er virksomhedens netværk af producenter i blandt andet Fjernøsten for alvor begyndt at fungere, og det har betydet en mangedobling af produktionen af alt fra printplader til hele produkter for virksomhedens kunder. På den baggrund er indehaver Jørgen Sylvest Jensen da heller ikke bleg for at indrømme, at han forventer et endnu bedre resultat i 2009.

- Meget bedre, fordi flere danske firmaer søger den konkurrenceforbedring, som et samarbejde med asiatiske firmaer kan give. Der er hundreder af faldgruber ved selv at forsøge sig i Kina, og derfor bør de mindre firmaer slå sig sammen og bruge sådan nogle som os, siger han til Erhvervsbladet.

Samtidig forventer han dog skærpet konkurrence i Asien, men til gengæld ser han øgede muligheder i EU, hvor virksomheden blandt andet varetager produktion i Tjekkiet. Derudover er han nu i gang med at undersøge mulighederne for produktion i Indien og Vietnam.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093