23948sdkhjf

TekPartner breder internationalt koncept ud

Stigende efterspørgsel på komplekse udviklingsprojekter ligger bag udviklings- og projekthusets nye satsning

TekPartner har gennem det seneste halve år arbejdet på en ny strategisk satsning. Globale samarbejder skal give kunderne adgang til teknologier, udviklings- og projekthuset ikke har tilstrækkelig erfaring med eller kompetence til at løse i Danmark.

Et eksempel på en opgave, som trækker på kompetencer, der ikke er tilstede herhjemme er et projekt, TekPartner lige nu udfører et projekt for en dansk virksomhed med høje tekniske krav til udviklingen af mikroprocessorer til audio. Opgaven bliver løst hos en canadisk virksomhed.

Østeuropæisk succesformel

TekPartner har allerede en stor erfaring med at løse udviklingsopgaver i udlandet for sine danske kunder. Samarbejdsmodellen for den nye strategiske satsning er identisk med den, virksomheden med stor succes har kørt siden 2009 i relation til østeuropæiske partnerskaber. En kombination af tæt projektstyring, hvor TekPartner stiller en dansk projektleder til rådighed i projektperioden, samt kendskab til partner og arbejdskultur. 

- Med global development services giver vi vores danske kunder adgang til et endnu bredere spektrum af teknologi, viden og ekspertise, siger Zoran Velkoski, partner i TekPartner, og tilføjer:

- I nogle tilfælde oplever vores kunder endda også en økonomisk gevinst på op mod 50 procent af den samlede udviklingsomkostning sammenlignet med danske priser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235