23948sdkhjf

Flere tusind lamper fra Horsens til Holland

Belysningsproducenten Frandsen Project har leveret et komplet belysningskoncept til det nye Hilton Schiphol Hotel beliggende ved lufthavnen i Amsterdam.

- Der er tale om flere 1000 lamper til projektet. Hotellet har i alt cirka 450 værelser samt flere forskellige suites. Hvert værelse har henholdsvis bordlampe, gulvlampe, desk lampe og en eller to sengelamper. Derudover er der leveret mange forskellige designs til de offentlige områder. Nogle af installationerne består af flere 100 individuelle glaspendler, oplyser projektkoordinator Trine Vaaben, Frandsen Project, til Electronic Supply

Projektet involverede dekorativ belysning til både værelser, spa, restauranter og flere offentlige områder. Produktsortimentet spænder bredt helt fra regulær værelsesbelysning som f.eks. sengelamper og bordlamper til flere gigantiske lysekroner af glas samt håndlavede kobber pendler.

Direktør: Styrkeposition sikrer os opgaverne
Fælles for alle lamperne er, at de er udviklet og produceret i Danmark. Opgaven er i samarbejde med Londonbaserede Interior Design Studio HBA, som har stået for design

Alle lamper blev installeret og monteret af Frandsen Project for at sikre det ønslede slutresultat samt integration med hotellets øvrige design og fremtoning. Eksempelvis blev flere af lysekronerne bygget op ”on site”, da de består af over 300 individuelle, specialdesignede glas ophængt i håndlavede tekstilkabler.

- Design og især udvikling er vores store styrke. Det er årsagen til, at vi kan arbejde med de store, internationale design studios i kæmpe store projekter som Hilton Schiphol, siger Thomas Hansen, director Frandsen Project.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093